Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Русенци на линия:

Майстори, Ремонти и Други практични

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Ремонт на жилище
nocturne27p написа на 03.09.2011 г.:
Исках да напиша мнението си за майстор, с който работихме, за да предпазя останалите. Добре е когато майстора е експерт и си дава своето мнение и се аргументира защо едно решение е по-добро от друго. Въпросният майстор обаче, ни налагаше през цялото време своето виждане и когато беше провокиран реагираше агресивно. Добре е да не забравя майстора, че работи в ДОМА на КЛИЕНТА си.

Второ майсторите, в желанието си да оползотворят на максимум сезона за ремонти, поенат повече ангажименти отколкото могат и след това започва протакването. Ние не можахме да си влезем в сроковете, и това ни доведе до разходи, нерви и неудобства. Нашият майстор на ден работеше по 4-5 часа, еми те и хиурурзите работят повече. Затова за следващ път ще искаме ангажимент за срок и неустойки при закъснение.

И третото, номера с който минават всички майстори...това е цената, но ремонт е, все излиза нещо- да така е при някои ремонти само, където има невидими инсталации и не знаеш какво да очакваш. Така че изискайте разбивка и твърда цена, и дайте ясно да се разбере, че нямате бездънни джобове. При следващ ремонт, бих искал цена и накрая ако съм доволен от отношение и доверие и така нататък бих вградил бонус, който той може да си заслужи. Така ще е стимулиран да е честен и да е разумен. А вие така или иначе тези бонус пари ще ги дадете... И винаги оставете основната част да платите накрая, а ако сте смели, може да искате и намаляване на хонорара с 5% ако имате забележки, които не са коригирани.

Общото ми послание, е че сега, когато предлагането на такива услуги е по-голямо от търсенето, е времето да станем отговорни потребители и взискателни, за да може да провокираме и доставчиците да ни уважават повече, което за жалост като избиратели и граждани не успяхме да направим...



името на майстора е Антон, и телефона му е 0878508738. Като ще работите с него имайте предвид нещата по-горе.


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: