Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Русенци на линия:

Местна, русенска политика и администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Кандидати за кмет На гр Русе
Христо Иванов написа на 27.09.2011 г.:
Този път без мене, досега не съм пропускал избори за кмет, но просто няма кой, няма човек с ясна визия по проблемите на града, просто само добре заучени щампи по самопредставяне на програмите на новите кандидати. Че и Божидар се отказа, дай Боже да се стабилизира човека.

Tina Maneva написа на 25.08.2011 г.:
По голяма глупост от - няма да гласувам- не съм чувала .Това е кредо на елементарния човек, на пейзана .Всеки средно интелигентен човек знае ,че според овехтялата ни конституция и един да иде да гласува ,кмета ,депутата ,президента ще бъде избран Ако всички гласуват-чудесно .За кого-това си е ваша работа .Знам, че на тезгяха в момента не се предлага много качествена стока, но предпочитам да си купя нещо ново вместо да си давам парите за овехтяла стока ,демоде ,неработеща ,независимо от рекламата. Казано с други думи -видяхме колко пари струват и Румен Януаров и Искрен Веселинов и Пламен Стоилов-всъщност кой е той?

Христо Иванов написа на 22.08.2011 г.:
Ей, dinozavur май си грешка на спукан презерватив? Щом не се интерисуваш и не ти пука за града защо пишеш глупости,аман от простаци бе!

dinozavur написа на 08.08.2011 г.:
ами какво да ви кажа.Които и да е кмет на тази пародия на град той все така ще е отвратителен и гнусен.Аз няма да глаувам за кмет а само за президент.Отдавна не ме интересува и не ми пука дали изобщо саществува това ши**но и идиотско място в България.

Ивалин Неделчев написа на 16.06.2011 г.:
Идват избори а с тях и обещанията чета как гн Веселинов като го изберем ще направи общински клуб по Футбол ще въстанови Дунав е къде бяха до сега нали сме ги избрали за общ съветници или пак почваме с големите приказки пък децата ни да стоят на компютрите и тн преди години беше чест за всяко дете да каже че играе в някоя формация на нашия Дунав както съм го казвал и ас ето за това ще е грозно ако пак ни лъжат да гласуваме но за наистина достоен и милеещ човек за града ни кариеристите да разберат че бяха до тук


ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: