ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
ДАНЪЦИТЕ
mysticx написа на 01.09.2011 г.:
@stenli78, положението наистина е феноменално, даже и за страна като България. Дани Каназирева ,обаче, има доста адекватно решение на проблема: "Освен това, постъпленията в Община Пловдив от местния данък за моторните превозни средства категорично ще бъдат в отделна сметка и ще се харчат само и единствено за ремонти на улици. Ефектът от това ще си проличи веднага, защото сега тези средства отиват в общия кюп и дупките по улиците на Пловдив стават все по-големи и по-големи." Тази идея всъщност е много правилна, тъй като така парите които даваме от такси на колите ще отидатат именно за ремонт и подобрение на инфраструктурата, а не кой знае къде по разни напред-назад проекти. А за паяците:
цитат:
Паяците ще бъдат премахнати. Първо, защото като юрист съм сигурна, че те са незаконосъобразни, тъй като отнемането на частна собственост е точно това, и второ-мисля, че в 21 век има много по-цивилизовани начини да контролираш и налагаш санкции, а не да докараш до сърдечен удар някой човек, затова че са му дигнали колата и той да е принуден да обикаля с такси, за да разбере на кой точно паркинг се намира автомобила му.

stenli78 написа на 01.09.2011 г.:
Напълно правилно, в София се дигна шум, а тук нищо. Мога да дам сравнение например за данъка на колите: В Пловдив данъка е два пъти по висок от колкото в столицата. Това е ненормално положение, а все пари няма къде ги харчат нали за са улиците за поддръжка, ами "СИНЯ ЗОНА" там е пълна каша, оказа се че не са и към общината, а е частна фирма, ами "ПАЯЦИТЕ" събират стотици хиляди на месец от хората. Поне да ги връщат в поддръжката на пътищата, но не се мисли само се знае "НЯМА ПАРИ". Ще теглят кредити да строят нови пътища, а тези които ги има какво става с тях, само дупки. Пловдив няма пари да строи нови, но има да си оправи старите, за да не си разбиваме колите и рейсовете.

Анатолий Станев написа на 24.03.2011 г.:
Скъпи съграждани

След София и ние се оказваме изненадани с данък сгради

Погледнете новите честитки от кметствата за данък сгради

Докога Пловдивчани ще мълчат и траят за безцеремонното отношение към тах

Доволни ли сте от това което получавате срещу данъците които плащате



ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: